På gång i butiken

Här kan du se vad som är på gång i butiken. Vill du ha information om sånt rätt in i e-postbrevlådan så går det bra att prenumerera på vårt nyhetsbrev - fyll i formuläret längst ner på sidan.


Evenemang i butiken 

 

10 maj: Johan Molander - Författarkväll

Efter ett långt liv på toppnivåer i rikets tjänst sammanfattar diplomaten Johan Molander sina erfarenheter av svensk utrikespolitik och våra internationella relationer inte minst med Ryssland i sin bok Diplomatens sista depesch : reflektioner från ett liv i rikets tjänst.

Välkommen till butiken tisdagen 10 maj kl 18:00 för bokpresentation och mingel. 

Pandemi eller ej - vi har begränsat antal platser. Obligatorisk föranmälan per e-post till info@uppsalabokhandel.se. Först till kvarn och så vidare.
Hjärtligt välkommen! 

.

17 maj: Från ett avlägset land - Boklansering
OBS! på Stadsbiblioteket

Litteraturcentrum Uppsala presenterar den nya antologin Från ett avlägset land - en antologi med fler än tvåhundra författare från Uppsala, Sverige och världen

Litteraturcentrums skriv- och läsfrämjandets program 2020-2021 har resulterat i en antologi med texter från fler än två hundra författare från världen över. Här inkluderas röster från hbtq- och icke hbtq-personer, människor med och utan särskilda behov, etablerade författare och debutanter från Uppland, Sverige och världen.

Antologin presenteras på Uppsala stadsbibliotek den 17 maj kl 17:00

.

18 juni: Lisa Gidlöf och Lina Österman - Boksläpp

Dubbelt diktsamlingssläpp med Uppsalaförfattarna Lisa Gidlöf och Lina Österman. Vi firar deras splitter nya  diktsamlingar Intill haren, inuti haren, resp. Förnimmelser

Mer info om evenemanget kommer, men det blir uppläsningar, dryck och lite tilltugg. I samarbete med Vendels förlag.


Låneläsecirkeln

Mattias har valt ut 52 aktuella böcker som du får låna och läsa under ett helt år. Låna hur länge du vill och behåll en av böckerna. Låter det lyxigt? Det är det! Läs mer..